به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ناصر نقویان، امروز در سومین نشست نخبگان و مبلغین برتر که در مدرسه امیرالمومنین(ع) قم برگزار شد، با اشاره به این که بسیاری از شهرهای کوچک و روستاهای دور افتاده کشور، به ویژه در مناطق مرزی، نه تنها از نعمت روحانیت محروم هستند، بلکه به دلیل نفوذ وهابیت، عقاید سستی دارند، گفت: تبلیغ را باید از مدارس تبشیری مسیحیت فرا گرفت؛ چرا که مبلغین مقیم را به روستاها و دور ترین مناطق اعزام می کنند تا دین خود را تبلیغ نمایند؛ اما در کشور ما، در بسیاری از شهرها و استان های کشور، مبلغان فقط در ایام و ماه های خاص، آن هم به صورت محدود و زمان دار، حضور دارند.
حجت الاسلام نقویان، با بیان اینکه مهمترین رسالت حوزه تبلیغ دین است، ادامه داد: روحانیون و طلاب باید حقیقت زیبای دین را به طور صحیح به مردم برسانند.
وی ابراز داشت: برنامهریزی برای نسل جوان که امروزه نیازمند اطلاعات جدید و به روز است؛ بنابراین باید شیوههای نوین تبلیغی به کار گرفته شود.
حجت الاسلام والمسلمین نقویان یادآور شد: شاید تبلیغ سنتی در زمینههای خود، تاثیر لازم را داشته باشد، اما با توجه به رشد رسانهها و ارتباطات پیچیده میان انسانها، به روز کردن تبلیغ را امری ضروری کرده است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که حوزه علمیه باید تبلیغات دینی را به خوبی رصد کند، یادآور شد: امروزه شاهد هستیم که برخی افراد، در داخل و خارج از کشور، مطالبی را بیان میکنند که سخنان آنها از استحکام و ارتباط لازم با مبانی دینی برخوردار نیست.
وی در پایان با اشاره به این که هجرت روحانیون از قم به شهرستان ها یکی از الزامات تبلیغ دین است، یادآور شد: برخی مناطق در طول سال تنها در ماه رمضان و دهه محرم از وجود روحانیون و مبلغان دینی بهرهمند میشوند.
انتهای پیام 313/17